O M  M I G

Jeg har mere end 20 års erfaring med grafisk design. Jeg har især erfaring med magasin- og katalogdesign, layout af tryksager, konceptudvikling og implementering af visuelle identiteter på tværs af forskellige platforme.

Jeg elsker at nørde med grafisk design. Det motiverer mig at skabe et overskueligt og pænt design, der fanger modtagerens opmærksomhed. Det er vigtigt for mig at lytte til mine kunders behov og altid levere et gennemarbejdet produkt. Jeg overholder naturligvis også altid aftaler og deadlines. Min grafiske værktøjskasse er både velassorteret og opdateret, så jeg kan få jeres budskab til at stå skarpt og iøjnefaldende.

Jeg har tidligere været fastansat hos blandt andet et reklamebureau, på magasiner og i et inhouse marketing team. Jeg har derfor erfaring med alle former for grafisk design og visuel kommunikation til både web og tryk.

K U N D E L I S T E

Hjerteforeningen / Lederne / Alinea / Sundhed Danmark / Dialab / FOF København / Restaurant Orangeriet / Bar'Vin / Kunstnersammenslutningen Grønningen / Billedhugger & Professor Lone Høyer Hansen / Vestsjællands Kunstmuseum / SE foreningen i Danmark / Designskolen Kolding / ReyRey

K O N T A K T

Sacha Vincent Hansen
Ingerslevsgade 114, 2. Th.
1705 København V
Telefon: 22 75 02 32

graphicsby@sachavincent.dk


Using Format