Om mig

Jeg har mere end 20 års erfaring med grafisk design. Jeg har især erfaring med magasin- og katalogdesign, layout af tryksager, konceptudvikling og implementering af visuelle identiteter på tværs af forskellige platforme.

Mine tidligere kolleger og samarbejdspartnere har ofte rost mig for mit grafiske arbejde og sagt, at jeg er nem at samarbejde med. Det gør mig stolt og ydmyg. Det er også vigtigt for mig at lytte til mine kunders behov og altid levere et gennemarbejdet produkt. Jeg overholder naturligvis også aftaler og deadlines. 

Jeg elsker at nørde med grafisk design. Det motiverer mig at skabe et overskueligt og pænt design, der fanger modtagerens opmærksomhed. Min grafiske værktøjskasse er både velassorteret og opdateret, så jeg kan få jeres budskab til at stå skarpt og iøjnefaldende. 


Jeg har blandt andet løst opgaver for: 

Hjerteforeningen
Restaurant Orangeriet
Bar'Vin – vinbar og restaurant
Kunstnersammenslutningen Grønningen
Billedhugger & Professor Lone Høyer Hansen
Vestsjællands Kunstmuseum
SE foreningen i Danmark
Designskolen Kolding
ReyRey


Erfaring med både tryk og web:

Jeg har tidligere været fastansat hos blandt andet et reklamebureau, på magasiner og i et inhouse marketing team. Jeg har derfor erfaring med alle former for grafisk design og visuel kommunikation til både web og tryk. 


Kontakt

Sacha Vincent Hansen
Ingerslevsgade 114, 2. Th.
1705 København V

Telefon: 22 75 02 32

graphicsby@sachavincent.dk

Using Format